Pici baba mellett a napok gyakran hektikusak és ez alól nem kivételek az ünnepnapok és az advent sem. Teljesen érthető, ha ilyenkor minden elvárást elengedsz, de ha mégis szeretnél a családtagoknak szívhez szóló ajándékkal készülni, akkor ezt a tippünket értékelni fogod. Tudjuk, hogy szülőként a sok tennivaló mellett nehéz megszervezni a méltó ünneplést, kitalálni és felkutatni a megfelelő ajándékokat.

Aminek biztos, hogy mindenki örül

Biztosak vagyunk abban, hogy a babáról máris sok remek fotó készült. Ha a mobilodon hemzsegnek a jobbnál jobb felvételek, akkor a legegyszerűbb ajándékötlet, ha ezekből készítesz ajándékot a rajongó családtagoknak is. Melyik keresztszülő vagy nagymama, nagynéni ne örülne neki repesve?

De a kollázsok, nyomatok, egyedi tárgyak készíttetése elég körülményes tud lenni, ráadásul biztos, hogy nem fogod tudni egy füst alatt elintézni az egész nagycsalád ajándékát.

Viszont a kedvenc fotótok látványos és tartós formát kaphat, ha rendeltek néhány vászonképet. A segítségével a kiválasztott, saját fotódat festményszerű, élénkebb színekkel, vásznon örökítheted meg. A látványos képet egy vakrámára feszítik, így rögtön fel is tehető a falra, nem szükséges bekereteztetni. Egyszerűen rendelhetsz néhány fotóból, különböző képeket a rokonoknak, így mindenki egyedi meglepetést kaphat és a legkedvesebb emlékek egyszerűen a nagyi vagy keresztapu falára kerülhetnek.

Intézd el a kanapéról, mobilról!

Egy saját tervezésű, egyedi vászonkép megrendelése is bonyolultnak tűnik? A legegyszerűbb és leggyorsabb választás, ha a mobilappos rendelés mellett döntesz. Elég telepíteni az applikációt és onnantól a rendelés folyamata csak 6 kattintás – simán belefér az alvásidőbe! Kiválasztod a képet, a szimpatikus képméretet, darabszámot és meg is rendelheted, akár egyenesen a megajándékozottnak kiszállítva. 

Mivel több európai országba is megoldható a házhoz szállítás, ezért nem gond akkor se, ha a nagybácsi külföldön él, a meglepetés célba fog érni, anélkül, hogy neked postára kéne rohangálnod és csomagot kéne feladnod.

Mire érdemes figyelni?

Fontos lépés minden vászonkép nyomtatásnál, hogy felmérjük, a fotó minősége elég jó-e ahhoz, hogy kinyomtatva is jól nézzen ki. Van, ahol visszajeleznek neked 1-2 napon belül, de a mobilapp automatikusan, rögtön ellenőrzi a kép nyomdai minőségét és egyszerűen, csillagokkal jelzi, hogy mire számíthatsz. Ha figyelmeztet az app, egyszerűen válassz egy másik fotót és folytathatod is a rendelést!

Kapkodás elfelejtve

Felejtsd el a plázákban tolongást, az utolsó pillanatos kapkodást és az idegeskedést! Akár a gyerekek legtündéribb fotói kerülnek vászonra, akár a saját gyerekkorotok archív képeit eleveníted fel, garantált, hogy meghatódott, örömteli fogadtatásban részesülnek majd a fa alatt.

Időtakarékos, mégis szívhez szóló ajándékokat készíthetsz így az egész nagycsaládnak, te is kiveheted a részed az ünnepi hangulatból. Közben pedig nyugodtan foglalkozhatsz a nyert órákban azzal, aki most a legfontosabb. 

Békés készülődést, nyugodt, boldog családos karácsonyt kívánunk!